torsdag den 6. september 2012

Horisontalt og vertikalt liv


  • Du har et horisontalt liv og et vertikalt liv. 
    Det horisontale er det jeg, der er inkarneret nu, dualt og måler i tid og rum. Det er begrænset og vil altid søge til "gammel" viden / erfaringer og disse er selvsagt også begrænsede, da de jo kun går til, hvor man kan tænke sig frem til.

    og man kan kun tænke sig frem til noget, man har erfaring for / er programmeret med og vice verca :-)

     Så, når du sidder og er mediativ / i alpha hjernebølger (og befinder dig i dit vertikale jeg, der er uendeligt, uden begrænsninger og dermed ekstremt nærværende på flere planer)  og "noget" nærmer sig, alternativt følelser / smerter forandres og glæde, ro eller harmoni tilstande indtræder istedet for uønsket tilstand og du så tænker: YES NU........ eller: ER det mon hende.......... træder du øjeblikkelig ud af din vertikale / uendeligheds tilstand og ind i den horisontale / begrænset tilstand, der også er din dagsbevidsthed.

     Da du der ingen erfaring har med at kunne mærke din skytsengel, lukkes det, du før mærkede, ned igen og du sidder atter tilbage uden nogen tilføjende oplevelse.

     Så kunsten er at blive ved med at forblive i alpha hjernebølger / mediativ tilstand UDEN at det bevidste jeg sætter ind ved den mindste oplevelse og derfor kræver det øvelse, kontinuerlighed og vedholdenhed. 

     Det kræver, der under din meditation øves neutralitet og en vedholdende tilbagevending til at fokusere på dit åndedrags vej ind og ud i dig, mens du lader alt andet passere. 

     Det kræver også, du inden, inviterer din skytsengel til at deltage i dit liv og giver grønt lys for det. (andre hjælpere, guider fra den åndelige verden, kommer gerne ind uden du har givet lov, men det ultimative er, at du styrer i enhver given kontakt. Det gør du via din vilje og bevidste beslutning)

     godt så, nu er du så nået til, du kan forblive i den tilstand og neutralt iagttage div. fænomener, da kan din skytsengels calling card komme tydeligt igennem. 

     Måske, måske ikke SER du noget, MÆRKER noget, HØRER noget el lign. NÅR det sker, vil du ikke være i tvivl, da følelsen er så stærk, så den ofte trækker en lille tåre. Og følelsen er altid med uagtet, hvordan ellers calling cardet viser sig.

     Rigtig mange, inklusive mig selv, har aldrig SET deres skytsengel, eller har noget navn på den. Jeg fik f.x først et navn for et halvt år siden, men har til gengæld overhovedet ikke været i tvivl om forbindelsen :-)

     "Leger" man med kontakt til sine personlige guider etc. benyttes samme metode og man vil med træning erfare, de forskellige har forskelligt calling card. 

     Laver du en "ceremoni", der specifikt går ud på at åbne døren for din skytsengel, formulerer du dette inden du går i alpha hjernebølger OG har besluttet dig for at have tillid til kontakten, hvadenten du sanser det eller ej. Din tilladelse og din beslutning om, at nu er huan velkommen og du er rede til at have tillid til det, er nok.

     Efterfølgende kan du lege med forskellige små opgaver.Du kan fx. bede huan (han / hun) fjerne en nedtur, hovedpine, stoppe en udefra kommende larm (jeg gør det ofte, hvis der er for meget larm ovre ved Næstved Havn), tilgivelse, rumme noget, give forståelse for noget m. m. Efterhånden vil du erfare, at uanset om du kan mærke / se / høre huan, lykkes disse ting for ofte, til at det kan være tilfældigheder. 

     Jeg har også - i henhold til hvad Lorna Byrne har fået at vide, man godt må - bedt min skytsengel om at aktivere andres, der slet ikke er på det spor i livet, så livet ville smile lidt til dem. (ikke manipulere, det må man ikke og det deltager skytsenglen heller ikke i)

     I de forbindelser er der opnået de rene mirakler; hændelser ingen har kunnet forudse på nogen måde.Disse er sket for ofte og direkte efter forbøn til deres skytsengle, til at noget kan være tilfældigt.

     Jeg har i sandhed erfaret, at det er mit horisontale jeg / ego, der stopper for miraklerne grundet deres begrænsethed, så en af udfordringerne er at tillade sig at drømme og drømmer stort.

    Mirakler sker og de sker ofte.Det er et spørgsmål om at værdsætte dem, for det, de er og ikke flematisk rationere dem væk.

    Ellers kan du samle nogen mennesker, så kommer jeg og fortæller om det og guider til en forening med skytsenglene. :-)

    Vil meget gerne bede om en respons på evenstående og ønsker dig rigtig gode oplevelser.

     Glade hilsner Zaenia
    - denne artikel er skrevet efter anvisning af Jung og Einstein, der synkront ofte står mig bi med sådant mere "tørt" stof <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar