tirsdag den 19. august 2014

En hyldest til de store lærere i mit liv, der satte sig spor


I dag har været en meget introvert dag.

Meget af mit liv har passeret igennem mine sanser, heriblandt gyldne stunder med mennesker, der satte spor i mit hjerte og i min udvikling.
Nu sætter alle spor på min vej og jeg er slet ikke uvidende om, at alle på min vej der rører mine følelser, både positivt eller negativt, har deltaget i min udvikling.

Alligevel er der "stjernerne" ... de der har ageret som forbilleder eller som en slags mentorer.
Jeg har sådan en lyst til at skrive en hyldest til disse mennesker, en hyldest fra mig.

Først kom jeg til at tænke på Lotte Bonné. En coach, en mentor, en antroposofisk "læge"... hun er bragende dygtig, kærlig og ærlig. Hun sammenskruede en kur til mig af midler, forklarede mig hvorfor netop dem og hvordan de ville sætte ind.
Må sige, hun kender sit stof. Respekt...
Yderligere får jeg al den support, jeg løbende har behov for. Samt råd, der puffer til mig på den gode måde.
Jeg er ved at blive en helt ny mig, eller måske skulle jeg hellere sige: den sande mig.
Tak Lotte

En bog, jeg engang kom om ved, brændte sig ligeledes ind i mit hjerte og mit sind.
Bogen hedder "en yogis selvbiografi" v. Paramahansa Yogananda. Den fortæller om den storeYogi Yogananda, der bragte østens visdom og Mystik ind i Vesten, heriblandt Kriya Yoga, som er et spirituelt selvudviklings program på meget højt niveau, men på et jordnært plan. Bogen fortæller om hans egen vej ind i visdommens haller og han har gjort det på en måde, så det for vestlige er spændende, interressant og værd at stræbe efter. Selv har jeg nu fået kriya 1, samt prøver at integrere de indre udviklings niveauer, der bliver fortalt om. Dette er learning by living it. Det gælder ikke blot at have kendskab til dem og så gå ud i verden uden at benytte dette kendskab til ens egen interaktion m omverdnen og livet. Ikke for mig i hvert tilfælde.
Gennem tid har jeg samlet mig en del kort, såsom tarot kort, engle kort m.m., men det at tage min bog her, holde den ind til mit hjerte og stille mit spørgsmål og næst lade bogen folde sig op og vupti, der er mit svar / indsigt..... det er det, der giver mig den klareste anvisning af dem alle.
Det var i øvrigt gennem min Reiki Mentor, Dharmavida, jeg kom til kendskab af yogananda.

Den næste, jeg kommer i tanker om er den islandske håndlæser Sigridur.
Jeg har taget næsten hele håndlæser uddannelsen hos hende, men opdagede undervejs jeg skulle noget andet.
Magen til engement skal man lede længe efter. At sidde i timerne og lytte, bare lytte til Sigridur, når hun tegner og fortæller, er det mest fascinerende, jeg ved. Hun brænder for det, hun fortæller. Hun kanaliserer stor visdom hele tiden. Så meget giver ny mening, så mange brikker bliver lagt i livets store puslespil. Umuligt at gengive, men man kan blot mærke en ny ro og ny forståelse groede frem.
Sigridur er et dybt spirituelt udviklet menneske, der giver og giver af en uudtømmelig kilde.

Nu dukker Martin frem, klart og tydeligt.
Gennem tiden har jeg taget ret mange fjernstudier fra USA mest. De har en let og meget entusiastisk  tilgang til et mange gange tungt stof, som mental kraft, hypnose, healing, telepati og meget, meget mere.
Det, der fangede mig ved Martin er, at han har integreret  den fængende måde at formidle på. Hans hjemmeside er så professionel og levende. Ligesom han selv og hans undervisning.
Nu var det sådan lidt baglæns, jeg kom til at studere ved ham, for jeg havde meldt mig på en uddannelse til Soul Key hos en meget dygtig ung mand, Benny Vadmand, der så fortalte, han havde en gæstelærer.
Ind træder Martin fra dansk hypnose akademi ... fuld af livlighed, vitalitet og fagter og rivende tale. Sjovt nok havde jeg for år tilbage tilmeldt mig et af hans andre kurser i hans hjemby, men kunne ikke dengang komme afsted alligevel.
Men her er han, denne unge mand. En af de andre kursus deltagere og jeg talte om, vi skulle skynde os at få så mange af hans kurser som muligt, for ham fik Danmark ikke for sig selv. Og ganske rigtigt, han stormer frem med syvmile støvler i både USA og mange andre lande. Han er rivende dygtig, intelligent og et fantastisk menneske, der LEVER sit liv, går efter sine drømme ... han er stor.
og jeg er stolt over at være uddannet hypnotisør, hypno terapeut og soul key terapeut af ham.
Jeg er slet ikke færdig med at tage hans kurser. Han kan noget, nemlig formidle og giver den gas med 200 i timen, når han er på.

Libby Clark, et engelsk medium, står som den næste.
Libby, kære Libby. Jeg har deltaget på fire eller fem trance healings kurser hos hende, når hun har besøgt Danmark.
Jeg elsker hendes vid, hendes fortællinger, hendes kombination af de engelske spiritistiske traditioner og det nye med kvantefysikken og hjernebølger m.m.
Under hendes kurser har jeg haft nogen af mine store oplevelser med den åndelige verden, mødt nogen af mine guider, jeg ikke tidligere var bevidst om.
Et vidunderligt menneske er hun, og netop ... menneske med stort M. Ingen snobberi eller næse i vejret der. Helt igennem skøn.

Den næste, jeg kommer i tanke om, der har ført mig gennem et kvantespring, er Gerald O'Donnell. Og hvem er så han, spørger du nok. Han er en tidligere agent fra den kolde krig, der dengang som nu, underviser i Remote Viewing. Efter den kolde krig sluttede resonerede han, at når man kunne remote viewe i nutiden, kunne man også ind i fortid og fremtid, ja sågar ind i sin egen åndelige tilstand, når man er disinkarneret.
Han har udgivet et CD sæt med guidning, der spiller på mange af hjernebølgernes niveau, hvor man bliver ført igennem udvikling, til man selv kan remote viewe. Hans stemme er så helt vidunderlig at lytte til, så man (jeg) bliver helt henført, når jeg lytter igen og igen til hans CD'er.
Her prøvede jeg første gang for alvor at komme langt, langt ned i hjernebølgerne, så langt så jeg blev iskold og måtte kæmpe for at komme tilbage. Senere vænnede jeg mig til at være der og få noget ud af det.
En ting, der dog irriterer mig til stadighed, når jeg kommer om ved ham er, at han i sin tid angav, han snart ville komme med nye CD'er, men det er stadig ikke sket, selvom det er snart mange år siden.
Kom i gang Gerald. Vi er mange verden over, der glæder os.

Så er der Dharmadevi Romano. En spirituel mentor og underviser fra USA. Hun har Reiki Blessings Academy og jeg har som den eneste heldige de danske rettigheder til at undervise i hendes koncept i Reiki healing.
For nogen år tilbage havde jeg meget kontakt til hende og hun hjalp mig igennem en svær tid, hvor der var flere kære, der døde omkring mig og ting, jeg ikke kunne løsne.
Foruden at være Reiki master og teacher, underviser hun i meget andet og er blandt andet, som også jeg, Spirituel præstinde.
Et vidunderligt væsen, der ligesom de andre, jeg har nævnt, altid er parate til at gå den ekstra mil.

Under et kursus i medium ship hos Paul Jacobs i Tyskland, var jeg så heldig at støde på mediet Simon James. Han har en spirituel kirke et sted "over there", samt underviser på Stansted og lidt hist og pist. Han er et helt vidunderligt varmt menneske, der for alvor fik mig til at stole på mine evner til at formidle, hvilket jeg er ham evig taknemmelig for.
Nogen mennesker "klinger" man bare med, med det samme. Ingen fornuftige eller praktiske forklaringer på det. Simon er en af den slags for mig.

Ilse Jacobsen fra Den Gyldne Sol har også været med til at præge mig. Jeg tog min uddannelse i kanalisering hos hende og nød hendes meget kompetente undervisning og unikke dygtighed.

Disse mennesker, jeg her har nævnt, har det til fælles at de brænder. De er ildsjæle og det mærkes i deres formidling. Deres vitalitet får stoffet, de underviser i, til at nå langt ud over kanten og helt ind i sjælen på dem, der er så heldige at blive undervist af dem.

Der har været flere andre, mange flere. Mennesker der bragede ind i mit hjerte første gang, jeg mødte dem. Som jeg aldrig glemmer og som jeg ofte giver en tanke.
Vil lige huske at nævne min gamle ven, Moorggan Gersdorf og Gitteibi, to dejlige varme mennesker.

Jeg er et meget heldigt menneske at have alle disse i min trust / mit "råd" og jeg er evig taknemmelig for hver og en.
Guds fred